Fransk lilja tatuering

fransk lilja tatuering

Att välja en tatuering är något av det svåraste som finns. Oftast väljer man något bara för att det är fint, eller också något som har stor betydelse. På varje tatuering går en otatuerad tatuering, om ni följer mig. Min otatuerade tatuering är en fransk lilja, en fleur de lys, på skulderbladet eller. Jag har några tatueringar, alla med en tanke bakom och en stark betydelse för mig. . Placering: Vänster underarm, mellan min ”gubbe” och franska liljan.

Fransk lilja tatuering Video

Vik servetter - lindomemontessoriforening.se

Fransk lilja tatuering - Milfar Dejting

Den är en hyllning till min farfar, han var min bäste vän. En av de mest kända tatueringarna och kan betyda flera olika saker. Tex halshugger dem som våldtagit din syster. Men det stora korset på bröstet är vanligt i ryska fängelser. Behövs kyrkan för att tro? Ursprungligen postat av BRT. Håll dig till ämnet och håll en god ton. fransk lilja tatuering

Fransk lilja tatuering - ställer

Förutom att symbolen är väldigt vacker tycker jag också att ovan symboliserar något väldigt fint. Jag har läst och förstått medlemsvillkoren. För mig en symbol för skönhet, tatueringen i sig ett sätt för mig att märka den här tiden i mitt liv. Örnen med rankan och kinesiska tecknena för eld och vatten. Den står för fulländning, ljus och liv. Saknar poolen för övrigt Ett långt fängelsestraff, att man förlorat en närstående, att man mördat någon, eller att man söker hämnd för något.

Comments (0)